75-річна Джоан Макдональд все ще піднімає тяжкості в своєму віці, і не схоже, що вона зупиниться найближчим часом. Модель може похвалитися величезною аудиторією в 1,6 мільйона шанувальників в Instagram.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Підтягнута модель отримала високу оцінку шанувальників після демонстрації тренування.

Джоан Макдональд не збирається кидати Тренажерний зал, і в її 75 років вона виглядає сильніше, ніж будь-коли.

Особистий тренер часто радує своїх 1,6 млн підписників в Instagram фрагментами своїх тренувань.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

У недавньому пості Джоан з Канади показала, як виконувати жорстку станову тягу, і поділилася деякими порадами.

Вона написала: "Це приголомшлива вправа для задньої частини тіла".

Її п'ять простих порад включають в себе зміцнення корпусу, підтяжку найширших м'язів, утримування спини рівною і блокування ліктів.

Ще один трюк, який вона розповіла своїм шанувальникам, полягала в тому, щоб просто ковзати гантелями вгору і вниз по ногах.

Вона додала: "Сподіваюся, ці поради допоможуть вам! Тут я використовую гантелі вагою 30 фунтів в підходах по 10-12 повторень. Будь ласка, дайте мені знати, якщо є інші підйомники, на які ви б хотіли, щоб я піднявся. Всім гарного дня! З любов'ю, Джоан".

Оскільки сильна бабуся поділилася тренуванням зі своїми передплатниками, пост набрав більше 19 500 лайків.