Кейтлін Дженнер розповіла в сьогоднішньому епізоді Piers Morgan Uncensored, що вона побоювалася, що стане "сенсаційною" після того, як Пірс випустив "вибуховий" промо Трампа.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Кейтлін Дженнер розповіла, що, на її думку, Пірс Морган зробить її «сенсацією» після його «вибухового» промо з Дональдом Трампом.

Під час сьогоднішнього епізоду (28 квітня) ток-шоу Пірса Моргана без цензури Кейтлін відразу ж пірнула і пояснила, чому вона раніше скасувала свою появу.

72-річна жінка сказала: "Я бачила, що ви зробили з президентом Трампом, нашим президентом, якого я дуже поважаю. Я не хочу бути частиною цього, тому я відмовився".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Далі колишня спортсменка пояснила, що з тих пір у неї була «можливість поговорити» з телекомпанією, і сказала: «Я цілком впевнена, що ви не зробите цього зі мною».

Поділившись поясненням Кейтлін в Твіттері, Пірс ретвітнув його і написав: «Промо-гейт поклали спати», що супроводжувалося плачучим смайликом.

Кейтлін Дженнер
Кейтлін Дженнер

Минулого тижня Дональд Трамп звинуватив Пірса Моргана в просуванні "фейкових новин" після того, як той опублікував промо до свого інтерв'ю.

Колишній ведучий програми "Доброго ранку, Британія" поділився відредагованим кліпом на своїй сторінці в Твіттері, через що здавалося, що колишній президент засмутився і пішов.

У тому, що було названо "найбільш вибуховим інтерв'ю року", було чутно, як 75-річний чоловік сказав Пірсу: "Я не думаю, що ти справжній", перш ніж встати і сказати "вимкни камеру" і піти з інтерв'ю.

У заяві Трамп заявив, що кліп був змінений, щоб він виглядав погано.

Він сказав: "Пірс Морган, як і інші фальшиві ЗМІ, намагався незаконно і обманним шляхом відредагувати своє довге і стомлююче інтерв'ю. Він хотів, щоб це виглядало так, як я пішов з інтерв'ю, коли мій ліміт часу в 20 хвилин перевищив на годину".

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Говорячи про "вибуховий" страйк Трампа в другому епізоді "Без цензури", Пірс сказав: "Правда в тому, що Трамп явно пішов дуже роздратованим, в основному через його неймовірно некомпетентного директора з комунікацій".

Тейлор Будович, директор зі зв'язків з громадськістю Трампа, за кілька днів до цього твірнув, що 30-секундний тизер інтерв'ю Пірса був «жалюгідною спробою використати президента Трампа як спосіб відродити кар'єру невдалого телеведучого».

Потім Пірс відповів, назвавши його "неймовірно дратівливим і некомпетентним", і сказав, що не вважає, що Будович повинен робити "такі заяви", враховуючи його власну "жалюгідну і невдалу спробу" зупинити інтерв'ю.