Нещодавно Україна отримала лендліз від США, що допоможе отримувати швидко допомогу для фронту. Про ленд-ліз говорили ще з 2014 року, але погодили його лише тепер, коли стало зрозуміло, що Україна мусить перемогти росію на полі бою.

Ксенія Кошова розмістила у своєму сторіс на Instagram допис Петра Порошенка, який приписує собі заслугу отримання ленд-лізу для України.

Ксенія Кошовa. Фото: Instagram
Ксенія Кошовa. Фото: Instagram

Вона розмістила допис, у якому п'ятий президент таки підкреслив, що особисто обстоював ідею ленд-лізу. Дівчину це обурило: "Порошенко оголосив ленд-ліз від США своєю заслугою".

"Завжди вірив, що ця ініціатива, яку обстоював особисто, знайде свою підтримку", - написав Петро Порошенко. Віт також зазначив, що цей документ поставить наші стратегічні відносини з США на новий рівень.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Сторіс Ксенії Кошової. Фото: Instagram
Сторіс Ксенії Кошової. Фото: Instagram

Ксеній Кошева не любить висвітлювати своє особисте життя, тому не відомо, де вона перебуває та чим займається під час війни. На відміну від свого чоловіка, який активно гастролює Україною та записує різноманітний контент.

Не так давно Євген Кошовий знявся у кліпі Олександра Пономарьова, з запальною піснею "Україна переможе". На сторінці у Ксенії - запис співів доньки Варвари, яка заспівала зворушливу пісню про свічу.

Нагадаємо, раніше Катерина Осадча порівняла президента України з Вінстоном Черчиллем

Як повідомляв портал "Знай.ua", Настя Каменських знайшла темношкірого красеня, який вміє співати краще Потапа.

Також "Знай.ua" писав, що Олена Зеленська показала, від кого отримала перші слова підтримки.