Відома українська співачка Наталя Могилевська поділилася незвичним рецептом весняного салату.

Про свої гастрономічні вподобання Наталя Могилевська розповіла на особистій сторінці у соцмережі Instagram.
Знаменита співачка розповіла, що у неї вже на подвір'ї розквітли фіалки та багато іншої зелені. Що цікаво, Могилевська полюбляє робити з них весняні салати, які дуже корисні та багаті на вітаміни. Тож і зараз вона вирішила не втрачати можливість зарядитися вітамінами та приготувати особливий весняний салат.

Скрін зі сторінки Наталі Могилевської
Скрін зі сторінки Наталі Могилевської

Для вітамінного салату за рецептом Наталі Могилевської потрібно лише два інгредієнти: кульбаби та фіалки. Знаменитість переконана, що така страва - джерело корисних елементів та вітамінів.

"У мене на подвір'ї виросли фіалки. Це дивовижні ласощі! І сьогодні ми нарізали салат із кульбаб і фіалок. Тут просто безліч вітамінів, адже недарма корінь слова СТРАВИ – ТРАВИ! Кульбаба, яглиця, кропива, подорожник, молоде листя та квіти плодових дерев — все це також можна використовувати в приготуванні їжі. Сама їм — і всім рекомендую!", - зазначила Наталя Могилевська.

Нагадаємо, Наталя Могилевська звернулася до харків'ян після авіаудару - благає небеса про допомогу: "Господи, збережи це місто"

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Раніше Знай писав, Наталя Могилевська напророкувала Україні красиву перемогу: "У божевільного і зламаного путіна жодних шансів"

Також Знай писав, Наталія Могилевська зі злістю звернулася до Путіна і армії РФ за Маріуполь: "ви відповісте за все"