Наталя Могилевська показала, як від скинутої бомби у Маріуполі зруйновано дитячу лікарню та пологовий будинок.

Співачка розмістила відео в Instagram на якому видно кадри зруйнованих корпусів дитячого відділення та пологового будинку, зрита земля, знищена вщент автомобільна техніка та розчахнуті дерева. На відео видно, як рятувальники допомагають батькам з дітьми покинути зону вибуху.

"Російські окупанти завдали авіаудару по дитячій лікарні в Маріуполі" - підписане відео.

У блозі Наталя Могилевська написала: "Маріуполь. Прямий удар російських військ по дитячій лікарні та пологовому будинку. Це 2022 рік! І це звірство, яке чинить над нашим народом російський уряд та армія. Ваші руки у крові! Ви відповісте за все перед вищим судом! Мій рідний, Маріуполь, молюся за вас! Прошу, моліть Бога всі!"

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"На це неможливо дивитися, нелюди!", "Щоб це їм повернулося", "Боже закрий над нами небо молю", "Садисти і варвари без серця і душі, ті хто так робить", "Нелюди!!! Фашисти!!!!!", "Звірі!!! Взагалі нічого святого немає", - написали у коментарях підписники Могилевської.

У сторіс Наталка розмістила фото з повідомленням про те, що обстріл був проведений у оголошений час тиші.

Нагадаємо, раніше Настя Каменських і Надя Дорофєєва показали результат бомбардування пологового будинку в Маріуполі, місце де народжується життя стало місцем бійні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Вікторія Булітко показала, який прийом чекає на росіян в Казахстані.

Також "Знай.ua" писав, що у мережі показали, як український трактор після танка "віджав" шматок кремля.