Супермодель Пауліна Порізкова приголомшила шанувальників своїм пресом і приголомшливою статурою, надівши відвертий купальник. Клацання сталося, коли вона зачепила ейджистських тролів.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Супермодель Пауліна Порізкова залишила своїх шанувальників в захваті від її неймовірної статури в приголомшливому знімку в бікіні.

Приголомшливо виглядаючи на шикарному знімку, вона демонструє свій прес. 57-річна супермодель обрушилася на троля-ейджиста, який прокоментував її зовнішній вигляд і вік.

Пауліна Порізкова
Пауліна Порізкова

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

У пості вона також висловила своє розчарування з приводу людей, які так чинять.

"Ось хороший коментар підписника, який повторює кілька інших. Жінка 57 років "занадто стара", щоб позувати в бікіні — незалежно від того, як вона виглядає", - почала Пауліна в підписі.

"Тому що "старий" - це "потворний". Я отримую подібні коментарі кожен раз, коли публікую фото свого тіла".

Пауліна Порізкова
Пауліна Порізкова

Вона додала: "Це ейджистська ганьба, від якої у мене оскома. Літні чоловіки виділяються, а літні жінки потворні. Краса приємна для очей, частково тому, що вона трохи прісна, нешкідлива. Її легко сприйняти і легко забути. Краса може бути гострою. Вона може поранити тебе і залишити шрам. Щоб сприймати красу, потрібно вміти бачити. Ось чому я вважаю, що з віком ми стаємо красивішими. Ми заслужили свою красу, ми розуміємо, що це таке, і ми можемо бачити її набагато краще".