30 rвітня до Львова приїхала голліудська актриса і посол доброї волі ООН Анджеліна Джолі. Українці дуже здивувалися від її простоти, а сама Анджеліна з'їла круасани і випила капучіно у Львові та поспілкувалася з українцями на вокзалі.

Подія обросла ненавистю від росіян. Наприклад Тіна Канделакі зазначила, то її вперше нудить від Джолі. Меру Львова Садовому забобмили повідомленнями з проханням дати номер телефону колишньої Бреда Пітта, а на сам приїзд актриси було зроблено багато дружніх мемів.

Анджеліна Джолі у Львові, фото з соцмереж
Анджеліна Джолі у Львові, фото з соцмереж

Не залишилися осторонь і Джеррі Хейл та KALUSH ORCHESTRA, які зовсім скоро представлять Україну на"Євробаченні". Артисти записали невелику пісню для Анджеліни Джолі просто в номері у Kalush.

Про це розповіла сама Яна (Jerry Heil)

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Вчора надихнулася прибуттям Анджеліни Джолі. мені одразу прийшли рядки про вічні (Марвел) і тіні, богині війни. Анджеліна Джолі з власної волі (не за дорученням ООН) прилетіла до Львова. Зустрівши KALUSH ORCHESTRA, які готуються до Євробачення, в ту ж ніч я звернулася до хлопців, і ми записали цей Приспів без будь-якої підготовки прямо у них в номері. Спасибі, Анджеліна, за те, що привертаєш увагу всього світу тоді, коли він звик чути, що в Україні війна. Будь ласка, попроси своїх друзів з Голлівуду теж відвідувати нас, адже завдяки тобі тепер Україну знову чують!" - написала співачка.

У комментарях українці піддтримують Яну і KALUSH ORCHESTRA:

"Прекрасний голос"," Мурашки по шкірі"," як красиво", " а можна, щоб Яна поїхала на Євро? Візьміть її в групу", "це неймовірно"...

Також українці відзначають саму Джолі під постом, щоб вона побачила такий сюрприз для неї.

Нагадаємо, що Анджеліна Джолі приїхала до Львова підтримати українців:"Я просто зайшла випити кави".

Раніше ми повідомляли, що Kalush Orchestra вперше відрепетирували на сцені, де буде проходитиме "Євробачення-2022".