Українська співачка, журналістка, композиторка, а також учасниця гуртів "Крихітка Цахес" і "Крихітка" Олександра Кольцова, більш відома як Каша Сальцова підняла на поверхню несподівані запитання - до війни про таке навіть ніхто й не задумувався.

Своїми роздумами вона поділилася у новому твіті. Зізнається, що цілий день без ракет зараз сприймається українцями за щастя. Так і вона, розслабилася і навіть дозволила собі лягти спати не у "повній бойовій готовності", а просто у піжамі.

"Цілий день без ракет — нахабно лягла спати не в спортивках, шкарпетках і лонгсліві, а в піжамі. В тік-току показують як вставляти патрони в калашмат. Кажуть скотчем магазин не треба обмотувати. Слухайте, а як люди з близькозорістю, або в окулярах, стріляють? Чи тільки лінзи?", - написала вона. Каша Сальцова

Скріншот: twitter.com/kashasaltsova
Скріншот: twitter.com/kashasaltsova

Крім того, співачку зацікавило, як на війні стріляють люди, у яких є проблеми із зором. На що вона отримала не одну відповідь. Питання, яке ще зовсім недавно могло б викликати подив чи нерозуміння, зараз сприймається цілком серйозно.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Дивлячись з чого стріляти. Іноді навіть лінзи не потрібні )", "Лінзи, відмінно стріляють.", "Є класні тактичні окуляри, у яких лінзи знаходяться на кріпленні під захисним склом. Нормально стріляють)", - відреагували у коментарях.

Коментарі, скріншот: twitter.com/kashasaltsova
Коментарі, скріншот: twitter.com/kashasaltsova

Раніше Знай писав, онук Богдана Ступки Дмитро показав, як любить Україну з США

Також ми писали, дружина Віталія Кличка Наталія дістала кругленьку суму для допомоги Батьківщині: "Не байдужа доля України"

Нагадаємо, глава УГКЦ Блаженніший Святослав заговорив про небезпеку ядерного удару: "Україна захищає світ"