Український актор театру і кіно, телеведучий, а також внук великого українця Богдана Сильвестровича Ступки Дмитро зараз перебуває у США, звідки "з усіх сил" намагається демонструвати свій патріотизм і любов до України.

У США Дмитро Ступка переїхав близько пів року тому з дружиною Поліною Логуновою та маленькою донечкою Богданою. Проте нещодавно пара розійшлася.

Цього разу Дмитро Ступка вирішив продемонструвати, що не цурається своєї батьківщини, навіть перебуваючи за тисячі кілометрів від України.

Фото: instagram.com/stupka777
Фото: instagram.com/stupka777

В Інстаграмі спадкоємець легендарної акторської династії виклав нове відео, показавши свій автомобіль, обклеєний патріотичними лозунгами та з синьо-жовтим стягом.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше Дмитро Ступка опублікував також фотографію у вишиванці, заявивши про свою приналежність до українського народу фразою, яка стала особливо поширеною останнім часом і асоціюється, зокрема, з главою Миколаївської ОДА Віталієм Кімом.

"Доброго вечора, ми з України!💙💛", - написав він в описі до фотографії. Дмитро Ступука

Фото: instagram.com/stupka777
Фото: instagram.com/stupka777

Фото: instagram.com/stupka777
Фото: instagram.com/stupka777

Раніше Знай писав, онук Богдана Ступки Дмитро, який втік до США, нагадав, що він теж українець: "Допомагаєте чи ні"

Також ми писали, слідом за Дорофєєвою і Кацуріним: онук легендарного Богдана Ступки розійшовся з дружиною

Нагадаємо, Оксана Забужко розповіла про давню "зустріч" з Путіним у себе вдома: "Гидко було". Письменниця розповіла про сон, який приснився їй більше 20 років тому