Зрадник Тимощук емоційно відсвяткував чемпіонство "Зеніту" в Росії, проте для нього є погані новини — російські футбольні клуби відсторонені від єврокубків в сезоні-2022-2023.

Тимощук анатолій, який підтримав вбивства українців військовими терористами рф, з посмішкою на обличчі фотографувався з трофеєм і посилав повітряні серця російським уболівальникам на трибуни. Але для толіка є погані новини. Росія відсторонена також від участі в Лізі Націй сезону, в жіночому Євро-2022, заявки Росії на проведення чемпіонатів Європи у 2028 і 2032 роках відхилені. Про це повідомляє УЄФА.

Заявки Росії на проведення чемпіонатів Європи 2028 та 2032 років анульовані, оскільки вони загрожують репутації УЄФА.

Чоловіча збірна Росії відсторонена від розіграшу Ліги націй та автоматично піде на пониження за підсумками сезону. Жіноча збірна не виступить на Євро-2022 влітку - у групі її замінить Португалія.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Результати збірної Росії U-21 у групі відбору на молодіжний Євро анульовані, а склад групи скорочено до п'яти учасників. Також відсторонені жіночі та чоловічі збірні рф з футзалу. Жіночі російські клуби не виступатимуть у футзальній Лізі чемпіонів сезону-2022/23, а замість чоловічої збірної у 2024 році гратиме Норвегія.

Нагадаємо, раніше загальна мобілізація в Україні може бути продовжена, у штабі командування ЗСУ зробили важливу заяву.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Сибіру горять ліси, у Пермі пороховий завод з виготовлення снарядів.

Також "Знай.ua" писав, що Сергій Гайдай розповів, що означає готовність миру постачати Україні важке озброєння