В офісах Heart FM ставало неспокійно, коли Аманда Холден сміливо виконала стійку на руках біля стіни разом зі своєю партнеркою по фільму і співачкою Pussycat Dolls Ешлі Робертс.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Аманда Холден довела, що вона така ж гнучка, як і раніше, коли вона перевернулася вгору "дном" для палючого клацання.

51-річна британська суддя Got Talent виглядала нестаріючою, як завжди, хоча і трохи дивно, коли вона робила стійку на руках біля стіни офісу Heart FM.

Аманда позувала перед камерою, упершись ногами в стіну, поклавши руки і голову на килим.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Аманда Холден Ешлі Робертс
Аманда Холден Ешлі Робертс

З цієї нагоди вона одягла зелено-синій шовковий комбінезон, щоб уникнути незручних пригод, хоча штанини її штанів швидко сповзли вниз, сповзаючи навколо стегон, оголюючи перед камерою її підтягнуті шпильки.

Її блакитні туфлі на підборах з гострим носком завершили неймовірний образ.

Аманда дивно доповнила свій ансамбль парою яскраво-зелених рукавичок, парою окулярів у вигляді різдвяної ялинки, петлею на одній нозі і плюшевою іграшкою-індичкою на одній нозі.

Ешлі Робертс
Ешлі Робертс

Її співведуча і зірка Pussycat Dolls Ешлі Робертс стояла поруч з нею для вірусного кліпу TikTok, виглядаючи як завжди гладкою в бузкової укороченою блузці з двох частин і спідниці-олівець, з зав'язкою ременя, спадаючої на її талію.

Світлі локони Ешлі падали м'якими хвилями, обрамляючи її обличчя, коли вона синхронізувала губи зі звуком голосу TikTok, який говорить: "Вау. Ти божевільна дівчинка".