Шанувальники Met Gala привітали Біллі Айліш за розуміння теми блискучої події, коли вона приголомшила в вбранні Gucci.

Дану новину розмістили на порталі «Mirror»

Співачка No Time To Die вразила шанувальників у понеділок, коли вона з'явилася в Метрополітен-музеї в красивому пастельно-зеленому і карамельному корсетному платті.

Плаття, яке вважається екологічно чистим, було доповнено зеленими мереживами на плечах і чорним кольє-чокером з висячими коштовностями.

Вона «вкрала» шоу в минулому році, співголовою якого вона була, в сукні, натхненному Мерилін Монро, розробленому Оскаром Де ла Рента, коли вона відмовилася від своїх фірмових зелених волосся на користь елегантного світлого боба.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Біллі Айлиш
Біллі Айлиш

На цей раз вона вибрала образ, який безумовно потрапив в тему вечора «В Америці: антологія моди і дрес-код позолоченого гламуру».

І шанувальники Met Gala аплодували поряд 20-річної дівчини, а деякі в соціальних мережах стверджували, що вона «зрозуміла завдання».

Один з користувачів Твіттера додав: "Біллі Айліш безумовно слідувала темі позолоченого гламуру. Ще в 1870-х роках вони носили дуже тісні корсети, і ви напевно можете бачити, що Біллі ледве дихає, будь ласка. Також вони носили дуже бліді кольори! призначення".

Біллі Айлиш
Біллі Айлиш

Користувачі соціальних мереж вважали, що Ейліш була натхненна портретом мадам Поль Пуарсон, зробленим Джоном Сінгером Сарджентом в 1885 році, і подібність між ними безумовно порівнянна.