У ніч на 3 травня в Америці відбувся бал Met Gala - щорічний захід зі збору коштів на користь Інституту костюма Метрополітен-музею в Нью-Йорку (сьогодні він носить ім'я Анни Вінтур), заснований в 1937 році філантропом Ірен Льюїсон.

Тема балу - Американська мода, дрес-код - позолочений гламур. Це відсилання до "позолоченого століття" 1870-1890-х — часу бурхливого розквіту США.

Не всі гості змогли витримати такий стиль. Наприклад, сімейство Кардашьян в повному складі пішли зовсім в інший бік.

Сімейство Кардашьян на Met Gala
Сімейство Кардашьян на Met Gala

Винятком стала тільки Кім Кардашьян, яка приміряла знамените "голе" плаття самої Мерилін Монро.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Дизайнер Жан Луї створив його в 1962 році спеціально для 45-річчя Джона Кеннеді. Саме в цій сукні Монро заспівала "Happy Birthday, Mr. President". У 2016 році наряд пішов з молотка за рекордні 4,8 мільйона доларів, а пізніше опинився в музеї Ріплі. І тільки для Кім зробили виняток - позичили його на вечір. А точніше на годину, щоб зробити фотки за лаштунками. На червону доріжку Кім одягла репліку сукні.

Варто відзначити, чо форми у Мерлін і Кім явно різні, тому Кардашьян декілька місяців худла, щоб втиснутися в наряд.

Кім Кардашьян на Met Gala в "голій" сукні Монро
Кім Кардашьян на Met Gala в "голій" сукні Монро

Але справжньою зіркою вечора точно можна назвати Серену з "Пліткарки" Блейк Лайвлі в сукні-трансформері Atelier Versace із знаками Зодіаку. Вона не тільки потрапила в стилістику балу, але і підібрала наряд, який надзвичайно їй личить.

Звичайно ж, її чоловік Райан Рейнольдс не міг відірвати погляд від такої краси.

Частину трансляції Met Gala присвятили темі війни в Україні. Один з ведучих вечора, редактор Vogue Хеміш Боулз розповів про киянку Валентину Саніну-Шлеє, яка заснувала в США однойменний будинок моди. Її одяг вважається класикою американського дизайну. Саніна закінчила Київську гімназію, була музою Олександра Вертинського.

Нагадаємо, що дружина Райана Рейнольдса Блейк Лайвлі затьмарила топових моделей природною красою.

Раніше ми повідомляли, Джаред Лето, Анджеліна Джолі, Майлі Сайрус і інші — слова підтримки і гордості за український народ.