Зірка "Сімейства Кардашьян" Кендалл Дженнер влаштувала сліпучий показ в дзеркалі для своїх шанувальників в Instagram, де вона продемонструвала свою знамениту фігуру і вбивчий прес.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Карколомна модель не перестає дивувати інтернет своїми гламурними нарядами і спекотними показами, і цей тиждень жодним чином не став винятком.

Зірка Кардашьян влаштувала колоритний показ в дзеркалі, яке побачило її в крихітному білому укороченому топі, що відкривав її вбивчу фігуру і відточений в спортзалі прес.

Сторіс Кендалл Дженнер
Сторіс Кендалл Дженнер

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Кендалл подбала про те, щоб вся увага була прикута до неї в неділю (2 травня), коли вона вирушила в Instagram, щоб змоделювати облягаючий топ для камери.

26-річна світська левиця підняла камеру, щоб показати своє сяюче тіло і завидні вигини, які ось-ось прорвуться крізь її облягаючі оголені легінси.

Модниця також носила шикарну сумку через плече, яка підходила до її бежевим низам внизу.

Сторіс Кендалл Дженнер
Сторіс Кендалл Дженнер

Нещодавно Кендалл був помічений на вулицях Нью-Йорка з дружиною Джастіна Бібера Хейлі, коли вони прямували на вечерю в Lola Taverna в Вест-Віллідж.

Обидві моделі збираються вийти на червону доріжку на щорічному гала-концерті Met Gala в понеділок ввечері, найгарячішому модному заході року, організованому Vogue.

Нагадаємо, що Кайлі Дженнер заявила, що її маму зламали в соцмережі.

Також портал "Знай" писав, що Кендалл Дженнер приголомшила мережу знімком топлес.