Міністерство оборони терміново розслідує порушення безпеки у Віндзорському замку, яке, як повідомляється, дозволило самозванцю-фантасту провести ніч в армійських казармах, видаючи себе за священика.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Повідомляється, що Служба безпеки королеви зазнала феноменального порушення безпеки після того, як переслідувачу, який прикинувся священиком, дозволили провести ніч у дворі казарми Віндзорського замку.

За повідомленням The Sun, солдати казарм Вікторія дозволили людині, що представилася священиком і другу падре гвардійців Колдстріма, залишитися на базі і переночувати на Великдень.

Єлизавета II, фото: скріншот з відео
Єлизавета II, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Самозванець не пред'явив жодних посвідчень особи або документів і провів ніч, випиваючи зі старшими офіцерами, перш ніж йому запропонували нічліг.

Газета повідомляє, що тривогу підняли тільки наступного ранку.

Після того, як самозванця викрили як «фантаста», в казарму викликали поліцію і випровадили його з приміщення.

Представник поліції долини Темзи сказав: "Ми отримали повідомлення про зловмисника в казармах Вікторія на Шит-стріт, Віндзор, о 9:20 ранку в середу. Офіцери приїхали і вивели зловмисника з казарми. Ніяких подальших дій не було потрібно".

Віндзорський замок
Віндзорський замок

Казарми Вікторії знаходяться всього в 250 метрах від Віндзорського замку, проте королеви в момент злому не було.

У бесіді з The Sun джерело, близьке до Королівської сім'ї, розповіло, наскільки шокуючим було порушення, і детально розповіло про витівки самозванця під час його перебування.

Королева Єлизавета II, скріншот: Youtube
Королева Єлизавета II, скріншот: Youtube

Вони сказали: "Це просто надзвичайне порушення безпеки. Хлопець з'явився біля воріт ввечері і сказав, що його звуть отець Круз, і заявив, що він друг батальйону преподобного Метта Коулза. Його запросили і запропонували поїсти в офіцерській їдальні. Через пару годин він випивав з офіцерами в барі і розповідав їм історії про свою службу в Іраку. Він розповідав багато небилиць, і хлопці насолоджувалися його жартами і випивали. Тільки пізно ввечері, коли він почав розповідати про те, як він працював льотчиком-випробувачем катапультованого крісла і пожертвував деякі зі своїх органів, хлопці почали щось підозрювати".