Відомий український письменник та лідер гурту "Жадан і Собаки" Сергій Жадан зустрівся з керівництвом Укрзалізниці задля важливої справи.

Про успішну зустріч письменник розповів у новому дописі на особистій сторінці в соцмережі Фейсбук. Таким чином, за словами Сергія Жадана, він хотів проявити підтримку після вчорашніх ракетних ударів.

"Ми з ними на зв'язку від початку війни - щось постійно отримуємо, когось зустрічаємо, когось відправляємо. Хотілось підтримати залізничників після вчорашніх ракетних ударів. Залізниця нині, як і завжди, зшиває країну, вони великі молодці й герої.", - написав він. Сергій Жадан

Сергій Жадан, фото: facebook.com/serhiy.zhadan
Сергій Жадан, фото: facebook.com/serhiy.zhadan

Як зізнається, Сергій Жадан, їм вдалося принагідно домовитись про кілька проєктів на майбутнє, щоби підтримати й УЗ і пасажирів. Зокрема, говорили про те, щоб після перемоги змінити назви регіональних залізниць, які мають ще російське чи радянське походження. Завдавши таким чином серйозного удару по "рускому міру" в Україні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Ну й нумерації колій, які нині йдуть від Москви, теж будуть змінені. Хай їдуть від Києва. Українська залізниця повинна бути україноцентричною) Спасибі за роботу, друзі)", - повідомив письменник. Сергій Жадан

Сергій Жадан, фото: facebook.com/serhiy.zhadan
Сергій Жадан, фото: facebook.com/serhiy.zhadan

Раніше Знай писав, письменник Андрій Кокотюха закрив дорогу до Києва для Галкіна і Макаревича: "Один х*р ви заразний"

Також ми писали, Оксана Забужко назвала ім'я видатного українця, про якого всі забули: "Щоб ми хоч тепер, із війною, до нього доросли"

Нагадаємо, автор роману "Червоний" Андрій Кокотюха передбачив, чим закінчиться серйозна хвороба путіна: "Бабла не шкодують"