Особистий тренер і бабуся Леслі Максвелл, 63 роки, зайшла на свою сторінку в Instagram, щоб поділитися вправами, які, за її словами, будуть тримати ваше тіло в тонусі — незалежно від вашого віку.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

63-річний особистий тренер, у якого 91 500 підписників в Instagram, зайшов на сайт, щоб просувати цінність силових тренувань.

Леслі Максвелл
Леслі Максвелл

Леслі з Мельбурна, Австралія, яка відома тим, що ділиться своїми порадами щодо тренувань в Інтернеті, сказала фанатам: "Я твердо вірю, що силові тренування — це найефективніша вправа для зміни форми і здоров'я нашого тіла незалежно від віку".

Популярні новини зараз
Пенсіонерів змусять платити: важливе звернення податківців Українцям оголосили про нові виплати у жовтні: треба поквапитись, щоб вистачило на всіх Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах
Показати ще

Щоб підтвердити свою точку зору, бабуся продемонструвала свою "розірвану" фігуру в маленькому білому бікіні.

Було помічено, що вона впевнено позує, демонструючи свій прес і м'язисті руки.

Леслі об'єднала свою статну позу з гламурним макіяжем, який включав в себе розвіваються накладні вії і матову помаду.

Крім цього, Леслі зізналася, що всі її партнери були молодші за неї, включаючи колишнього чоловіка, з яким у неї була різниця у віці 13 років.

Вона сказала, що вважає біологічний вік і хронологічний вік двома різними речами, і що ви можете бути "старими або молодими, як вам подобається" в залежності від того, як ви дбаєте про своє тіло за допомогою здорового харчування і фізичних вправ.