Франківчанка Людмила Лузан здобула три "золота" престижного турніру в Італії.

У Мілані завершились змагання з греблі Canoe Sprint Milano. Українська Національна збірна здобула 15 нагород. Загалом у турнірі взяли участь 24 українські спортсмени – 13 чоловіків та 11 жінок. Про це повідомляє Федерація каное України.

Українські спортсмени. Фото: Facebook
Українські спортсмени. Фото: Facebook

Олімпійська призерка Пекіна - 2020 Людмила Лузан вчергове підтвердила свій високий клас, здобувши три золоті нагороди – у запливах на 200 м та 500 м, а також у дуеті з Анастасією Четверіковою на дистанції 500 м.

Українські спортсмени. Фото: Facebook
Українські спортсмени. Фото: Facebook

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Цьогорічні перегони, окрім спортивної сторони, набули особливого значення. Спортсмени з України нагадали про війну, та те, що під час мирних змагань в Україні гинуть жінки, діти та руйнуються міста.

В коментарях зазначили, що запрошення на змагання українських спортсменів - це знак солідарності.

Людмила Лузан. Фото: Facebook
Людмила Лузан. Фото: Facebook

"Присутність збірної України на запрошення італійської федерації є важливою ознакою солідарності для веслувального світу, який приєднується до широкої гуманітарної програми під керівництвом Міжнародної федерації каное, завдяки якій спортсменам гарантоване безпечне місце для перебування та тренувань".

Нагадаємо, раніше ми писали, що в окупованому Мелітополі колаборанти стали частиною окупантської армії

Як повідомляв портал "Знай.ua", загарбники готують "парад" у зруйнованому Маріуполі.

Також "Знай.ua" писав, що Геращенко розповів, хто допоміг ворогам потрапити у тунелі Азовсталі.