Голлівудська красуня Кейт Бекінсейл розтягнула свою фігуру 4killer в підлітковому топі під час пікантної фотосесії для обкладинки журналу Flaunt, де вона обрушилася на інтернет-тролів.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Голлівудська красуня Кейт Бекінсейл влаштувала сліпучий показ у ледь помітному укороченому топі, який оголив її нижні груди.

Красива англійська актриса викликала фурор в оголеному кольорі для журналу Flaunt, де вона розповіла про інтернет-тролів.

Кейт, 48 років, підняла руки в крихітному бежевому укороченому топі, який оголив її підтягнутий животик і виворіт її завидних достоїнств.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Кейт Бекінсейл
Кейт Бекінсейл

Брюнетка-бомба виглядала як богиня гламуру у вузьких шортах на бретельках, які обтягували її стегна внизу.

Кейт зав'язала свої пишні каштанові локони назад за голову і мрійливо відвела погляд від камери, яка продемонструвала її точені риси обличчя.

Зірка, яка отримала освіту в Оксфорді, була вбрана для фотосесії для обкладинки, і її шкіра буквально світилася перед об'єктивом.

Вона доповнила свій образ шикарною сережкою-кільцем і декількома масивними золотими браслетами, які доповнювали її неквапливий бежевий наряд.

Кейт поділилася своїми думками про інтернет-тролів у виданні, де вона зізналася, що «не може зрозуміти кожне висловлювання чогось неприємного».

"Але насправді зі шкіри геть лізти, щоб написати щось подібне. Я така: "Як мило з твого боку відчувати, що нам усім потрібно почути твою л*йнову дивну думку»".