Зірка реаліті-шоу Кортні Кардашьян поділилася чудовим знімком дня, проведеного біля води після того, як її наряд на Met Gala викликав чутки про вагітність.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Кортні Кардашьян вразила шанувальників, коли вона поділилася знімком себе у відвертому бікіні під час дня, проведеного з красунчиком Тревісом Баркером.

Зірка американського реаліті-шоу виглядала надзвичайно на кадрі, на якому вона хизувалася своєю завидною фігурою в сліпучому чорно-червоному купальнику.

Кортні Кардашьян
Кортні Кардашьян

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Її блискуче волосся кольору воронова крила впали їй на плечі, коли вона позувала разом з групою, в яку входила її сестра Кім Кардашьян.

Темні сонцезахисні окуляри завершили її гламурний, веселий і розслаблений образ.

Тревіс був у своїх плавках і ніжно обіймав Кортні, поклавши руку їй на живіт.

43-річна Кортні поділилася фотографією незабаром після того, як вони з Тревісом вийшли на червону доріжку в Нью-Йорку на Met Gala, одне з найбільших подій в календарі шоу-бізнесу.

Кортні Кардашьян
Кортні Кардашьян

Пара викликала фурор своїми відповідними чорно-білими нарядами.

А наряд Кортні - укорочена біла сорочка і чорна спідниця з високим поясом — викликав шквал чуток про дитину.

Зірка ділить сина Мейсона, 12 років, дочку Пенелопу, 9 років, і сина Рейна, 7 років, зі своїм колишнім партнером Скоттом Дісіком, але не приховує, що хотіла б мати дитину з нареченим Тревісом.

І багато шанувальників думають, що вона, можливо, вже вагітна, припускаючи, що вона, можливо, намагалася приховати свою опуклість у своєму вбранні Met з високою талією.

Кортні Кардашьян
Кортні Кардашьян

"Я думаю, що Кортні вагітна!": один з них був опублікований в Твіттері після заходу.