Знаменитий ведучий, журналіст і гуморист Олексій Дурнєв народився і виріс в українському Маріуполі. Природно, вбивства і жах, які розгорнула там армія рф, вганяють Олексія в сказ.

З початку повномасштабної війни 24 лютого Дурнєв підтримує ЗСУ фінансово, а всіх українців морально, випускаючи гумористичне шоу на YouTube "Дурнєв дивититься останні сторіз русні". Варто відмітити, що гуморист старанно намагається вивчати українську мову і навіть пробує переходити на неї в рамках свого шоу.

Закономірно, що росіянам такий гумор не подобається і вони масово скаржилися спочатку на самі відео Льоші, а згодом і на аккаунт Дурнєва в Instagram. Це призвело до того, що профіль Олексія було видалено з соціальної мережі (за правду, як ми і звикли).

У зв'язку з цим Олексій виклав звернення до українців і закликав підписуватися на свій резервний аккаунт, який він, до слова, веде також українською мовою.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Забанили, бо ср*ки горять. Нехай йдуть за кораблем", "А що від них ще очікувати? Це їх максимум", "Блін, я так любила готувати шаурму за рецептами Олексія..", "Підгорає у гнідульок", "От щури погані", "Що вони ще можуть, як не кнопки в інсті тикати, образились, Льоша, ми з тобою" - підтримують Дурнєва українці.

Нагадаємо, що Дурнєв посміявся з Анатолія Анатоліча, який пожартував над Юлою за кермом: "У дитинстві так само...".

Раніше ми повідомляли, що Олексій Дурнєв в черговий раз постібався над росіянами, які страждають через введені санкції: "Бідна русня".