Зірка реаліті-шоу позичила культове плаття Мерилін Монро і схудла на 16 фунтів, щоб опинитися в центрі уваги на Met Gala в Нью-Йорку на початку цього тижня.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Кім Кардашян зізналася, що турбується про те, що її волосся може випасти через її приголомшливого образу на Met Gala в понеділок (2 травня).

41-річна засновниця SKIMS запозичила культове плаття Мерилін Монро, в якому вона співала "Happy Birthday" тодішньому президенту США Джону Ф. Кеннеді в 1962 році, з фільму Ріплі "Хочете вірте, хочете ні!"

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Темою вечора була "в Америці: антологія моди і позолоченого гламуру", і зірка реаліті-шоу зробила все можливе, включаючи схуднення, щоб бути в центрі уваги в Нью-Йорку, повідомляє Daily Mirror.

Облягаюча сукня від Жана Луї прикрашена більш ніж 6000 кристалами, і Кардашьян зізналася Vogue, що схудла на 16 фунтів, щоб влізти в нього.

Пізніше з'ясувалося, що вона не могла застебнути сукню під час урочистого заходу і була змушена залишити його відкритим, накривши його білою хутряною шаллю.

Кім Кардашьян
Кім Кардашьян

Вона завершила свій образ Мерилін Монро платиновим світлим волоссям, на фарбування яких у неї пішло більше 10 годин.

Молодша зведена сестра Кайлі Дженнер випустила відеоблог на YouTube на своєму каналі, в якому продемонструвала підготовку до планування вбрання для Met Gala.

"Я займаюся цим вже 10 годин. Ризикую, що у мене випаде волосся", - сказала Кім, перш ніж її відвезли, щоб продовжити підготовку образу Мерилін Монро.