Колишню зірку "Лаціо" Джозефа Міналу колись звинувачували в тому, що йому було 42 роки, коли він був підлітком, але тепер, схоже, він готовий змоделювати обкладинку Vogue в екстремально новому образі.

Дану новину оприлюднили на порталі «Daily Star»

Колишній підліток "Лаціо" Джозеф Мінала, якого колись звинувачували в тому, що йому 42 роки, тепер виглядає абсолютно невпізнанно після повної реконструкції обличчя.

Джозеф Мінала
Джозеф Мінала

25-річний півзахисник «Лукезе 1905» в 2014 році підірвав соціальні мережі, коли у мережі з'явилася фотографія 17-річного Мінали, виступав за гігантський «Лаціо» Серії А. Незважаючи на те, що він пережив останні кілька років в підлітковому віці, молодого професіонала звинуватили в тому, що він симулює свій вік, і італійська футбольна асоціація провела подальше розслідування.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Хоча керівний орган постановив, що вік Мінали не був сфальсифікований, і камерунець залишався в "Бьянкочелесті" до переходу в команду серії з "Луккезе" в кінці жовтня.

Джозеф Мінала
Джозеф Мінала

Тим не менш, Мінала тепер виглядає невпізнанним з підліткового віку, коли 25-річний хлопець використовує соціальні мережі, щоб виставляти напоказ свою нову зовнішність. Відомий своїм коротким, майже скінхедським поглядом на "Лаціо", півзахисник тепер вибрав пишну шевелюру — спортивні дреди.

Джозеф Мінала
Джозеф Мінала

Пройшовши довгий шлях від того, щоб бути помилково прийнятим за 42-річного, неясно, чи будуть лихі дреди камерунця постійною рисою або просто чимось, що допоможе йому перечекати до наступної кампанії.