Даша Астаф'єва - відома виконавиця, модель PlayBoy, яка не втекла з України, коли 24 лютого 2022 року почалася війна.

Всі пам'ятають ту паніку і страх, які охопили наші тіла з самого ранку - ніхто нічого не розумів. Мільйони громадян, в основному жінки, діти і пенсіонери, все ж виїхали в Європу, де було набагато безпечніше перебувати. А ось Даша залишилася і більше того-зайнялася волонтерською діяльністю.

Дар'я Астаф'єва. Фото: скрін youtube
Дар'я Астаф'єва. Фото: скрін youtube

Українці запам'ятали образ дівчини з "вищих кіл", яка не побоялася і не погребувала відправитися на кухню і чистити картоплю. Хоча було ще кілька процесів, до яких Астаф'єва доклала свою руку. Але зараз ми трохи відійдемо до теми її розставання з Артемом Кімом - не плутати з губернатором Миколаївської області - восени 2021 року. І до теми останнього опублікованого в Stories знімка.

На ньому вона зображена поруч з чорним політтехнологом, продюсером і блогером Володимиром Петровим, яким був кандидатом на пост Президента України в 2019 році.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Даша Астаф'єва. Фото: скрін youtube
Даша Астаф'єва. Фото: скрін youtube

"Роздавали люлей", - написала Даша Астаф'єва в публікації.

Поки дівчина робила фотографію, чоловік успішно заглянув їй прямо в душу, яка в цей момент була розкрита.

Даша Астаф'єва, скріншот: Instagram Stories
Даша Астаф'єва, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Даша Астаф'єва показала, як працює до сьомого поту на благо України: "Історія мого життя"

Як повідомляв "Знай.ua", Даша Астаф'єва показала, як ніжиться в ліжку з білявим красенем: "Терміново цілуйте"

Знай.ua писав, Даша Астаф'єва, яка з головою поринула у волонтерство, звернулася до шанувальників: "Втомлююся від добрих справ"