Даша Астаф'єва, яка з перших днів війни перетворилася з моделі та ведучої на волонтерку та перечистила сотні кілограмів картоплі, різко критикує російських та інших зірок, які підтримують війну рф в Україні.

Одним з таких недоносків, став навіть не російський а казахських комік, який мовчав про війну, та спокійнісінько збирав гроші на концертах в США. А коли на один з концертів прийшла дівчина з України в білій сукні, заляпаній кров'ю, він тупо "пожартував" назвавши плями на сукні "менструальними".

Даша Астаф'єва. Фото: Instagram
Даша Астаф'єва. Фото: Instagram

З його смердючої клоаки, й до того неслися бридкі жарти, які стосувалися лише його статевого органа та того, як він зі зневагою ставиться до жінок та своєї дружини.

А після цього ненависть до Сабурова в українців і усіх мислячих людей перетворилася на повну відразу і лють. Даша Астаф'єва не приховує, що хотіла б начистити пику гумористу, та й слова не добирає при цьому. Криє недоноска його ж мовою, щоб доступніше було.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

В одному з інтерв'ю блогеру "Король мавп", Даша каже, як ставиться до Сабурова.

"Сабуров, х*іло ти *баноє, я буду тебе п*здити особисто, і при цьому отримувати неабияку насолоду", - сказала Астаф'єва і склавши кулак постукала по столу.

Даша Астаф'єва. Фото: Instagram
Даша Астаф'єва. Фото: Instagram

При цьому шикарне декольте, яке підкреслило соковиті принади Даші погойдувались, приваблюючи погляди. Своє відео "Король мавп" назвав: "Нічого сексуальніше ви сьогодні не побачите".

Нагадаємо, раніше п'яна Дуа Ліпа натягнула на груди труси замість ліфчика на вечірці

Як повідомляв портал "Знай.ua", лідер "Шахтаря" Срна порадив російським футболістам дивитися Лігу Чемпіонів по телевізору.

Також "Знай.ua" писав, що Оля Полякова "відійшла" від гімнів на стадіоні, показавши знищення окупантами "Азовсталі".