Відома українська виконавиця Оля Полякова часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 2,6 мільйонів чоловік.

Зараз, звичайно, ні для кого не секрет - йде війна, тому більшість її фотографій і відео в профілі пов'язані саме з військовими діями і тим, як можна допомогти тим чи іншим людям.

Оля Полякова, скріншот з відео
Оля Полякова, скріншот з відео

Сама Оля Полякова не відсиджується на місці, але і в Україні останнім часом практично не буває. Справа в тому, що вона одна з тих виконавиць, які дають невеликий виступ перед благодійними футбольними матчами клубів "Динамо" і "Шахтар" з різними командами з Європи та світу.

Але зараз не про це - Оля Полякова вирішила нагадати, в якій непростій, жахливій і трагічній ситуації зараз знаходяться жителі Маріуполя. Їм не вдалося евакуюватися і тепер вони змушені перебувати більше двох місяців під вибухами, ховаючись у підвалах заводу "Азовсталь".

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Оля Полякова. Фото: скрін youtube
Оля Полякова. Фото: скрін youtube

"Маріуполь. Корабельна артилерія б'є по "Азовсталі". Орки безжально луплять по заводу, в якому ховаються десятки мирних громадян...💔", - написала Полякова до відео в Stories.

На ньому видно величезну територію цього підприємства і вибухи, які продовжують руйнувати все, що якимось чином за весь цей час не було знищено російськими військами.

Оля Полякова, скріншот: Instagram Stories
Оля Полякова, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Маша Єфросиніна знайшла, куди українцям "скидати" агресію через війну: "Ср*чі в мережі"

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова своїм потужним голосом змусила кожного вболівальника на футбольному матчі завмерти від захоплення: "Сліз вже не вистачає"

Знай.ua писав, Оля Полякова розповіла про своє біженство з двома дітьми до Франції та реакцію українців: "Війна всіх зрівняла"