Раніше в цьому місяці поп-зірка повідомила своїм фанатам, що вона чекає третю дитину після того, як зв'язалася з новим партнером Семом Асгарі після відеозйомки.

Дану публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Поп-принцеса Брітні Спірс знялася оголеною, і тільки собака частково приховує її приголомшливу фігуру на серії фотографій, які вона розмістила в Instagram.

40-річна співачка Toxic, здається, прикриває свій зростаючий живіт, коли вона позувала для чотирьох знімків, обіймаючи свого пса Сойєра, і тільки ромбовидний смайлик покривав її задню частину.

"Сойєр!!!", - вона підписала пост разом з шквалом смайликів.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Вона також включила п'яту фотографію з жартом про собак, яка читала: "Якщо ви когось любите, звільніть його. Якщо ви когось ненавидите, звільніть його. Загалом, звільніть всіх і заведіть собаку. Люди дурні".

Шанувальники швидко прокоментували пост білявої красуні, написавши: "Мені сподобалося, коли ти сказала [алмазний смайлик]".

Другий прокоментував: "Брітні, як завжди, струшує грам", а третій додав: "Люблю, коли ти посміхаєшся".

Минулого місяця співачка Oops!... I Did It Again поділилася зі своїми 40,7 мільйонами підписників в Instagram невеликим секретом.

Поп-зірка, яка вже є матір'ю двох синів, оголосила, що чекає дитину від партнера Сема Асгарі.

Брітні відмовилася від приємного здивування, сказавши, що пройшла тест після того, як набрала вагу під час недавнього відпустки.