4 травня в Іспанії затримали проросійського блогера Анатолія Шарія, якого СБУ підозрює у державній зраді. Як повідомили у Службі Безпеки України, він здійснював протиправну діяльність на шкоду національній безпеці України в інформаційній сфері.

І поки українці очікують на звернення дружини Шарія у стилі Оксани Марченко до впливових осіб країни та світу, гумористична акторка Тетяна Песик з "Жіночого кварталу" встигла записати пародію на цю ситуацію.

Тетяна Песик вирішила захопити ширшу "аудиторію" і крім президента Туреччини звернулася до іспанського короля і навіть футболіста Серхіо Рамоса.

Тетяна Песик, instagram.com/tanet_vip
Тетяна Песик, instagram.com/tanet_vip

"Термінове звернення дружини Шарія" - підписала Тетяна Песик своє нове відео, яке розмістила на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Я дружина українського блогера Шарія. Хочу звернутися до президента Туреччини Ердогана, ДО короля Іспанії Філіпа VI, до Серхіо Рамоса номера четвертого. Я вас благаю, мій чоловік хоч і не народний депутат, і не кум путіна, і не мільярдер, і не виводив тисячі людей по мінному полю... Та бл*, нах*р він мені такий здався. СБУ, забирайте!", - говорить вона у новому відео. Тетяна Песик

Раніше Знай писав, в Іспанії затримано проросійського блогера Анатолія Шарія, - СБУ

Також ми писали, зрадника Анатолія Шарія вичислили в Іспанії і змусили подивитися правді в очі

Нагадаємо, СБУ оголосила пропагандиста Шарія у державний розшук: не з'явився на допит