Всіма відома виконавиця Надя Дорофєєва опублікувала в Instagram Stories підготовлюваний аукціон, в якому українці мають можливість виграти неймовірну річ, справжню реліквію в єдиному екземплярі.

Йдеться про футболку, але непросту - її організаторам надала Барбара Кузьменко - дочка покійного Кузьми Скрябіна. У цій футболці він запалював на фестивалі "Файне місто", в 2014 році. У той момент в нашу країну прийшла війна.

Скрін, відео YouTube Скрябін
Скрін, відео YouTube Скрябін

"Кузьма ніколи не ліз за словом в кишеню. Просто і невимушено, він відправляв зі сцени Х@йла і його кодло туди, де їм і належить бути. Зібрані кошти підуть на авто для ЗСУ та до благодійного фонду ім. Кузьми Скрябіна @skryabinfund який займається закупівлею медикаментів та медичного обладнання для потреб військових і цивільного населення", - йдеться в публікації.

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram Stories
Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Відомо, що аукціон стартує з немаленької суми, проте часи такі, що ці дві тисячі - вже неймовірна допомога.

Якщо подивитися в коментарі, можна зрозуміти, що люди розігналися не на жарт. Деякі з них почали "боротися" на рівні близькому до 200 тисяч гривень.

Нагадаємо, Джамала, Тіна Кароль і Слава Камінська: хто із зірок поїхав закордон

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова, Володимир Зеленський або Надя Дорофєєва: українці назвали свого кандидата в 2022 році

Знай.ua писав, Антон Птушкін показав, що російські окупанти зробили з Харковом: "Боляче бачити..."