Війна змінила і залишила "шрами" на кожному українці, але найбільше її на собі відчули військовослужбовці, які день у день борються з великим злом для того, щоб громадяни їх рідної країни могли жити і спати спокійно.

На офіційній сторінці Нового каналу в соцмережі Instagram розмістили приголомшливу добірку фотографій чоловіків, які пішли воювати на фронт з російськими окупантами заради України та її народу. Перші знімки були зроблені до початку повномасштабної війни, а другі вже продемонстрували її лякаючі наслідки. В очах колись щасливих і натхненних людей, тепер можна помітити лише неймовірну втому, але непохитний дух.

Скріншот з Instagram, Новий канал
Скріншот з Instagram, Новий канал

У публікації зазначили, що фото надали в Нацгвардії України. А представлені чоловіки на них - це захисники Маруіполя, де з початку військових дій і по сьогоднішній день йдуть важкі бої з армією рф.

"Війна змінює все та всіх💔У Нацгвардії України показали, як тяготи війни відбилися на обличчях наших захисників Маріуполя... Низький уклін кожному, хто захищає нашу країну 🙏🏼" - написали в публікації.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Користувачі соцмережі побажали військові скоріше повернутися додому до рідних, в цілості та неушкодженості, а також звернулися до Бога, щоб він допоміг їм.

Коментарі - instagram.com/novy_channel/
Коментарі - instagram.com/novy_channel/

Коментарі - instagram.com/novy_channel/
Коментарі - instagram.com/novy_channel/

Нагадаємо, окупанти "вкрали" у 4-річного малятка маму при евакуації з "Азовсталі": воїни ЗСУ б'ють на сполох

Як повідомляв Знай.uа, Валерій Залужний хоче заїхати на танку на Красну площу, відмовившись від стіни на Донбасі: "З прапорами, музикою"

Також портал Знай.uа писав, що екстрасенс Макс Гордєєв назвав дату, коли припиняться обстріли українських міст: "Пік відбувається в травні"