Успішна українська артистка, найепатажніша і скандальна співачка України, відома як «королева ночі» Оля Полякова поділилася слізним відеороликом в соціальній мережі. Вона показала маленьку дівчинку, яка втратила свою матір при евакуації.

Відповідний пост Оля Полякова розмістила на своїй сторінці в Instagram.

"Під час останньої евакуації з території заводу Азовсталь російські окупанти розлучили жінку та її маленьку 4річну доньку Алісу! Мати залишилося фільтраційному таборі!!!! так званий ДНР .До місця призначення в Запоріжжі в день матері !!!! доїхала тільки дитина.Місцезнаходження матері поки невідомо
Просимо світову спільноту втрутитися і повернути дитині матір!!!!!!", - підписала публікацію Оля Полякова.

Багатомільйонна українська аудиторія, яка підписана на сторінку скандальної знаменитості, не змогла пройти повз таких кадрів. Люди не стали мовчати почали писати свої відгуки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

"Скінчена росія, за що ви сволота людей мучите, дитина ще не розуміє, а серце матері рветься на шматки, адже її крихітка не з нею", "Всі евакуйовані,,, тільки куди?!!! Господи, знищи тих нелюдів, бездушних істот,,, поверни маму до дитини!!! Господи, прошу!! Боже, крихітка-4 рочки,,,", "визволителі хрінови, звільнили дитину від матері, мати від дитини!", "Господи спаси і збережи її маму і її ненависті вже не вистачає на цих уб@ков", - коментують публікацію користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост Олі Полякової
Коментарі на пост Олі Полякової

Коментарі на пост Олі Полякової
Коментарі на пост Олі Полякової

Коментарі на пост Олі Полякової
Коментарі на пост Олі Полякової