Популярна українська співачка Alyona Alyona поділилася постом у соцмережі. Вона показала свою маму і себе, будучи маленькою дівчинкою.

Відповідний пост Alyona Alyona розмістила на своїй сторінці в Instagram.

"Так склалося, що сьогодні в країні два визначних дня. Один з них - це День матері. Скільки себе пам'ятаю - я завжди намагалася щось подарувати мамі. Я все своє життя постійно для мами щось придумувала. Я рвала квіти, ходила десь ламала котики, робила якісь хендмейд вироби, вишивала, в’язала: все що можливо було зробити цікавого, чим можливо було здивувати і викликати щасливу посмішку, я робила. Коли стала старшою, звичайно мені було простіше: я могла виділити гроші з стипендії та щось купити цікаве. Коли пішла на роботу, то почала більше подорожувати. Спочатку по Україні, купуючи їй всілякі смаколики та елементи побуту, потім по світу, завжди привозячи щось екзотичне або якісь ноу-хау для кухні", - підписала пост українська співачка.

Крім цього, талановита виконавиця повідомила, що вона дуже далеко від своєї мами і що вона побачиться з нею зовсім не скоро.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Alyona Alyona, Фото Instagram
Alyona Alyona, Фото Instagram

"Але сьогодні я дуже далеко від мами, і побачу її не скоро, в найкращому випадку місяців через 2. І я не можу сьогодні подарувати своїй мамі подарунок. Але для мене особисто сьогодні найбільший подарунок - те, що в мене моя мама є! І я ще обов'язково привезу їй квіти Мамо, я тебе люблю!", - продовжила Олена.

Українська публіка не змусила себе довго чекати і почала писати свої думки під знімком.

alyona alyona. Фото: скрін youtube
alyona alyona. Фото: скрін youtube

"Мила дівчинка, і Хай Вибачте мене за фамільярність. Бережіть маму, радуйте маму, і передайте їй величезні слова подяки від ваших шанувальників за чудесного дитини Олену!!!", - пишуть відгуки юзери соцмережі.

Коментарі до пост Alyona Alyona
Коментарі до пост Alyona Alyona