Відома українська актриса театру і кіно, талановита телеведуча Лілія Ребрик поділилася постом у соцмережі. Вона показала Київ і його зруйновані будинки після бомбардувань окупантів.

Відповідний пост Лілія Ребрик оприлюднила у своєму акаунті в Instagram.

"Мій Київ Після гастролей «Освободітєлей».
Від чого звільнили? Від дахів? Від вікон? Від добробуту? Від миру?
200 будинків. 46 шкіл. 30 дитсадків. все відбудуємо, зведемо цегла за цеглою, камінчик за камінчиком. Все буде Київ. Все будет Україна", - підписала пост українська актриса.

Дивлячись на дані кадри, чітко зрозуміло, що столиця України також страждає від ракет окупантів. Численні фоловери Лілії Ребрик, ретельно стежать за кожним постом своєї улюблениці. Українці не змогли промовчати і почали писати свої відгуки.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Лілія Ребрик, скріншот
Лілія Ребрик, скріншот

"Рідна Україна скільки її довелося всього пережити.. Але після всього цього жахіття вона стає тільки сильнішою!Незламною! Я вірю, що ми переможемо!Бо ми-українці! Слава Україні!", "Серце розірване, упирі прокляті", "Серце розривається боляче... Але Україна сильна! Вона вільна була, є і буде! Вона все відбудує!", "Лілічка,а ви подивіться,що вони наробили з Бучею,Гостомелем,Ірпенем.Це ж просто жах у мене серце розривається,душа болить,коли пробувши 1,5 місяці в подвалі,і вийшовши з відти,я просто ривіла від побаченого,що вони нікого з моєю Бучею,з містом в якому я прожила.....", - пишуть українці під відеороликом.

Коментарі на пост Лілії Ребрик
Коментарі на пост Лілії Ребрик

Коментарі на пост Лілії Ребрик
Коментарі на пост Лілії Ребрик

Нагадавши, Маша Єфросиніна повідомила, як можна позбавиться від агресії під час війни.