Маша Єфросиніна - відома телеведуча, інтерв'юер і блогер на Youtube, який зараз вирішив нагадати, що робити українцям, які не вміють стримувати свою агресію на своїх близьких та інших громадян.

Цього разу вона опублікувала невелике двохвилинне відео, в ході якого Юлія спориш, яка є засновником і директором громадської організації "Дівчата", розповіла про жахливі випадки зґвалтування російськими військовими дівчат, хлопчиків і жінок на тимчасово окупованих територіях, намагаючись знайти причину цьому.

Маша Єфросиніна. Фото: скрін youtube
Маша Єфросиніна. Фото: скрін youtube

"Коли я бачу срачі в мережі, дорікання одне одному та інший безглуздий викид агресії на своїх же, я думаю одне- у вас, люди, не тим голова зайнята! Бо, коли ти є частиною країни, де зґвалтовано тисячі жінок та дітей ( від новонароджених до підлітків), єдине, куди вам слід направляти ваш такий вільний час - це на молитви за них! Нам наразі невідомі остаточні цифри по жертвах всіх насильницьких злочинів, що спричинив і спричиняє агресор, але просто повірте - оплакувати ми будем їх поколіннями.. Деяки зі зглвалтованих жінок кажуть, що "краще б їх вбили", "легше було б, аби смерть забрала"…",- пише Маша Єфросиніна в публікації.

Маша Єфросиніна. Фото: скрін youtube
Маша Єфросиніна. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Вона додала, що краще направляти свою енергію на те, щоб постраждалі не втратили здорову психіку і не закінчили життя самогубством після того, через що їм довелося пройти.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна розповіла, як змінився настрій росіян через війну в Україні: "Тотальний ср*ч"

Як повідомляв "Знай.ua", Маша Єфросиніна здивувалася збитковості російських окупантів: "Набрід не бачив туалетів"

Знай.ua писав, Оля Полякова розповіла, як підтримує Володимира Зеленського і чи спілкується з друзями в рф: "Потрібно зрозуміти, як вижити"