Популярна українська співачка, відома, як "Холостячка" Злата Огневич зробила дуже важливе звернення в соціальній мережі щодо людей в Маріуполі.

Відповідний пост Злата Огневич оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

"Ситуація в Маріуполі вкрай критична ‼ Зокрема на Азовсталь. Вже 74-й день йде запекла боротьба і оборона ціною життя українських Героїв. В підземеллі «АЗОВСТАЛЬ» ховаються сотні цивільних, а також поранені, які потребують термінової допомоги! Я закликаю ВСІХ і КОЖНОГО підписати петицію, яка дозволить поновити сессію ООН щодо евакуації ВСІХ без виключення з «АЗОВСТАЛЬ» Ми збираємо 1 000 000 голосів для розгляду цього НАДВАЖЛИВОГО питання ‼ Посилання на петицію в шапці мого профілю ‼Сила українського народу, кожен Ваш голос дає шанс на порятунок цих людей. Передайте друзям, близьким, знайомим і всім небайдужим, ми мусимо це зробити разом! Вірю в Вас! #extractionAzovsteel #ВрятуватиАзовсталь #AZOVSTEEL #SaveMariupol #4308 ‼ EXTRACTION PROCEDURE ‼ For AZOVSTEEL", - підписала відеоролик українська співачка.

Крім цього, Злата Огневич відзначила дуже важливі і впливові акаунти в соцмережі, щоб її почули всі.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

«@zelenskiy_official @rterdogan @ursulavonderleyen @joebiden @potus @dmytro_kuleba @ministry_of_defense_ua @angelinajolie @emmanuelmacron @lyudashollywooda @shamankaa @svechkorenko @diveeasy @kvittkova @nikitadobrynin @veterany_kosmicheskih_voysk @jamalajaaa @tanyaparfileva @marichkapadalko @1plus1_ua @bbc @cnn»