Популярная украинская певица, известная, как «Холостячка» Злата Огневич сделала очень важное обращение в социальной сети касательно людей в Мариуполе.

Соответствующий пост Злата Огневич обнародовала на своей странице в Instagram.

«Ситуація в Маріуполі вкрай критична ‼ Зокрема на Азовсталь. Вже 74-й день йде запекла боротьба і оборона ціною життя українських Героїв. В підземеллі «АЗОВСТАЛЬ» ховаються сотні цивільних, а також поранені, які потребують термінової допомоги! Я закликаю ВСІХ і КОЖНОГО підписати петицію, яка дозволить поновити сессію ООН щодо евакуації ВСІХ без виключення з «АЗОВСТАЛЬ» Ми збираємо 1 000 000 голосів для розгляду цього НАДВАЖЛИВОГО питання ‼ Посилання на петицію в шапці мого профілю ‼Сила українського народу, кожен Ваш голос дає шанс на порятунок цих людей. Передайте друзям, близьким, знайомим і всім небайдужим, ми мусимо це зробити разом! Вірю в Вас! #extractionAzovsteel #ВрятуватиАзовсталь #AZOVSTEEL #SaveMariupol #4308 ‼ EXTRACTION PROCEDURE ‼ For AZOVSTEEL», - подписала видеоролик украинская певица.

Кроме этого, Злата Огневич отметила очень важные и влиятельные аккаунты в соцсети, чтобы ее услышали все.

Популярные статьи сейчас
Украинские пенсионеры получат доплаты за стаж: у кого возрастут выплаты уже этим летом Украинским семьям выплатят 10 800 грн: как подать заявку Платить по 2,64 грн за кВт будут не все: какими будут майские платежки за свет Почему в СССР строили 5- и 9-этажки - вы даже не догадываетесь, в чем "секрет"
Показать еще

«@zelenskiy_official @rterdogan @ursulavonderleyen @joebiden @potus @dmytro_kuleba @ministry_of_defense_ua @angelinajolie @emmanuelmacron @lyudashollywooda @shamankaa @svechkorenko @diveeasy @kvittkova @nikitadobrynin @veterany_kosmicheskih_voysk @jamalajaaa @tanyaparfileva @marichkapadalko @1plus1_ua @bbc @cnn»