Лідер української поп - і фолк-рок-групи, заснованої в 2009 році DZIDZIO поділився слізним постом в соціальній мережі. Він показав дівчину, яка втратила кінцівки через міни, однак, це не завадило їй знайти свою любов.

Відповідний пост DZIDZIO оприлюднив на своїй сторінці в Instagram.

"Зворушливо до сліз Перший танець молодята танцювали під пісню «Наречена» У Львові вийшла заміж медсестра з Лисичанська, яка через російську міну втратила обидві ноги. Пара відсвяткувала весілля прямо в лікарняній палаті. Давайте, побажаємо Оксані та Віктору у коментах чогось дуже гарного", - підписав відеоролик український артист.

Дивлячись на ці кадри неможливо утримати сліз. Навіть сам Дзідзьо написав, що це неймовірно зворушливо. Численна публіка, підписана на сторінку популярного артиста, досягла позначки в 1.6 мільйонів людей. Вони також не змогли утримати емоцій і почали писати свої відгуки.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Леся Нікітюк і DZIDZIO, фото Знай.uа
Леся Нікітюк і DZIDZIO, фото Знай.uа

"О Господи.... Сльози на очах...", "Боже мій, скільки горя принесла ця клята росія", "Не пробачу ніколи ворогам!", "Хай люблять один одного все життя, не дивлячись ні на що!!!", "Всього найкращого, сил, здоров'я, безмежної довіри та взаєморозуміння", "Бо любов є! Й ще раз доказом того є ця пара Бо головне душа в тілі, головне взаєморозуміння!
Нехай буде в усі лябофффф", " Наші люди найкращі та найдобріші в світі! Бажаю вам щастя , багато діточок , ви нас надихаєте та даєте віру в людей !!!", - пишуть коментарі українські користувачі.

Коментарі на пост DZIDZIO
Коментарі на пост DZIDZIO

Коментарі на пост DZIDZIO
Коментарі на пост DZIDZIO