Знаменита українська телеведуча Маша Єфросиніна дала відверте інтерв'ю, в якому торкнулася дуже важливу тему.

Відповідний пост оприлюднили на сторінці «Зірковий шлях» в Instagram.

"Маша Єфросініна про те, коли світ пробачить рашистів Також ведуча ВПЕРШЕ розповіла про кризу у стосунках, жахливий моральний стан, повідомлення від дядька з Криму, відновлення проєкту «Дорослі дівчатка» з Олею Поляковою @polyakovamusic, Олену Кравець @lennykravets, яка стала для неї психологом. Дивіться ексклюзивне інтерв'ю з @mashaefrosinina на YouTube за посиланням у шапці профілю", - підписана публікація за участю зірки.

Українська аудиторія, яка стежить за всіма новинами, не змогла не відреагувати на таку серйозну тему. Жителі України не пропустили повз вуха даний відеоролик і почали писати відгуки.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Маша Єфросиніна. Фото: скрін youtube
Маша Єфросиніна. Фото: скрін youtube

"Цікаво, чи Маша Єфросініна, в курсі, що перемогу у Другій Світовій над Фашистами, відрима не радянський союз, а весь світ??? Що у війні приймали участь Союзники, Велика Британія, Франція, США...окрім радянського союзу", "Бо ж німці то люди, які вміють аналізувати і вибачатись . А прогнилий мозок, пробухані цінності ...ми і не стікаємо від тих мразот нічого! Хай згніють живими всі", "Так німці хоч Малі відчуття провини після всього а росіяни ні. Русня, ще цим всім і пишається", "Фігня це все. Путін здохне. Ну і що? росіяни залишаться собою. Тімі Кім смороду були є і завжди будуть!", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі до пост "Зірковий шлях"
Коментарі до пост "Зірковий шлях"