Знаменитая украинская телеведущая Маша Ефросинина дала откровенное интервью, в котором затронула очень важную тему.

Соответствующий пост обнародовали на странице «Зірковий шлях» в Instagram.

«Маша Єфросініна про те, коли світ пробачить рашистів Також ведуча ВПЕРШЕ розповіла про кризу у стосунках, жахливий моральний стан, повідомлення від дядька з Криму, відновлення проєкту «Дорослі дівчатка» з Олею Поляковою @polyakovamusic, Олену Кравець @lennykravets, яка стала для неї психологом. Дивіться ексклюзивне інтерв'ю з @mashaefrosinina на YouTube за посиланням у шапці профілю», - подписана публикация с участием звезды.

Украинская аудитория, которая следит за всеми новостями, не смогла не отреагировать на такую серьезную тему. Жители Украины не пропустили мимо ушей данный видеоролик и принялись писать отзывы.

Популярные статьи сейчас
Пенсионерам выдадут сертификаты на 400 гривен Украина может погрузиться в темноту: энергетики заговорили о блекауте Реинкарнация "Славуты": обновленный ЗАЗ может утереть нос даже премиальным иномаркам За бесплатные поездки в автобусах теперь придется платить
Показать еще

Маша Ефросинина. Фото: скрин youtube
Маша Ефросинина. Фото: скрин youtube

"Цікаво, чи Маша Єфросініна, в курсі, що перемогу у Другій Світовій над Фашистами, отрима не радянський союз, а весь світ??? Що у війні приймали участь Союзники, Велика Британія, Франція, США…окрім радянського союзу", "Бо ж німці то люди, які вміють аналізувати і вибачатись . А прогнивший мозок, пробухані цінності …ми і не стікаємо від тих мразот нічого! Хай згніють живими всі", "Так німці хоч мали відчуття провини після всього а росіяни ні. Русня, ще цим всім і пишається", "Фігня це все. Путін здохне. Ну і що? росіяни залишаться собою. Тими ким вони були є і завжди будуть!", - пишут отзывы пользователи социальной сети.

Комментарии на пост "Зірковий шлях"
Комментарии на пост "Зірковий шлях"