Сергій Притула - відомий український шоумен, гуморист і неймовірно продуктивний волонтер, який з перших днів повномасштабної війни, що почалася 24 лютого 2022 року (хоча, по факту, вона триває вже протягом 8 років), створив масштабний штаб для допомоги не тільки мирним жителям, а й військовослужбовцям.

У понеділок, 9 травня 2022 року, президент США Джо Байден підписав довгоочікуваний указ про ленд-лізу для України. У вівторок палата представників Конгресу схвалила виділення нашій країні додаткового пакету допомоги в розмірі близько 40 мільярдів доларів (з них величезний відсоток - військова допомога).

Джо Байден, фото: скріншот з відео
Джо Байден, фото: скріншот з відео

Сергій Притула і вирішив розібрати дане явище-ленд-ліз з хорошого і поганого боку.

Все це, що нам дадуть - воно не відразу, не завтра, не післязавтра, не через тиждень і, напевно, не через два. Дадуть-після того, як дадуть, потрібно, щоб наші військові навчилися з цим працювати. Цей період-між тим, що пообіцяли дати і дадуть - він буде певної тривалості. Підходить той момент, коли нам потрібно буде дуже сильно постаратися, тому що... взагалі зараз кажуть, що почалася битва за Донбас... але я не можу сепарувати битву за Донбас від битви за південь України - це битва за Україну.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Сергій Притула. Фото: скрін youtube
Сергій Притула. Фото: скрін youtube

Якщо вони зможуть побороти нашу оборону на сході або на півдні, то далі, в принципі, вони будуть і далі намагатися і центр України. Сергій Притула заявив, що ці кілька тижнів потрібно протриматися власними силами - допомагати волонтерам грошима навіть тоді, коли з ними є проблеми.

Нагадаємо, улюблений "заспокоювач" українців Олексій Арестович захоплений героїчним протистоянням ЗСУ: "Сили противника в п'ять разів перевищують"

Як повідомляв "Знай.ua", ЗСУ "відхопили" у загарбників свіженький Т-72Б3М: "Ленд ліз від Рашки"

Знай.ua писав, Сергій Жадан поділився щемливими історіями харків'ян, які мужньо захищають місто: "Земля у воронках, кілька під'їздів згоріло"