Зірка реаліті-шоу продемонструвала свою неймовірну модельну фігуру, поділившись новими знімками в своїй історії в Instagram про те, як вона стала без бюстгальтера, вибравши білу футболку.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Кендалл Дженнер продемонструвала свою модельну фігуру, демонструючи своє підтягнуте тіло, коли вона влаштувала бурю для дзеркального селфі в домашньому одязі.

26-річна дівчина зробила селфі в своїй історії в Instagram, де вона простягає руку, позуючи в укороченому топі 818 Tequilla і зелених шортах.

Зірка KUWTK позбавила своїх шанувальників дару мови, коли її зняли без ліфчика і продемонстрували свої нескінченні ноги.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Недавня історія Кендалл в Instagram з'явилася через кілька днів після того, як фанати припустили, що їй зробили косметичну операцію.

Сторіс Кендалл Дженнер
Сторіс Кендалл Дженнер

Чутки про те, що Кендалл таємно збільшила груди, поширилися з тих пір, як відбулася прем'єра знімків з нового сімейного шоу Hulu The Kardashians.

Шанувальники стверджували, що Кендалл мав «кілька» операцій з збільшення грудей, і стверджували, що «різниця помітна», з одним з написаних: «у вас була робота по збільшенню грудей?»

Завдавши удару у відповідь, Кендалл зайшла на сайт і розмістила свою фотографію в укороченому топі з надрукованими на ньому двома грудьми.

Кілька днів по тому вона позувала в крихітному білому бікіні, щоб продемонструвати свою підтягнуту фігуру.

Модель Victoria's Secret не підтвердила і не спростувала цей слух.

Це сталося через тиждень після того, як Кендалл виставив свої речі на гала-концерті Met Gala цього року в Нью-Йорку.