Зірка Джеймса Бонда Деніел Крейг зухвало зізнався, що йому подобається бути повністю оголеним не менше 24 годин раз на рік, коли він розкривається під час зухвалих запитань і відповідей.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Зухвалий Деніел Крейг зізнається, що раз на рік йому подобається бути голим 24 години на добу.

Відходить зірка Джеймса Бонда любить віддавати всі свої гроші на благодійність і в підсумку виявляється оголеним.

Його дивне визнання прозвучало під час ток-шоу в США, де він детально розповів про свої особисті думки про життя.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Крейг зізнався, що він «в'ючний щур» — Американський термін для людини, яка збирає особливо непотрібні предмети.

На питання, що у нього є, що він повинен викинути, Крейг, хихикаючи, зізнався: "Це важко. Я начебто раз-два на рік все викидаю, в тому числі одяг, все віддаю на благодійність".

Ведучий Стівен Колберт пожартував: "Значить, раз на рік ви роздягаєтеся як мінімум 24 години, це те, про що ви говорите?"на що Крейг відповів: " Принаймні! 24 години на рік".

У недавньому інтерв'ю актор Джейсон Айзекс, 58 років, близький друг Крейга, зізнався в минулій можливості зіграти роль Джеймса Бонда.

Голлівудський актор заявив, що у нього ніколи не було шансів, тому що Крейг ідеально підходив для такої ролі.

Деніел Крейг
Деніел Крейг

Він сказав: "Деніел був обраний відразу після того, як ми разом поставили п'єсу [Ангели в Америці]. Він один з небагатьох людей на планеті, кому комфортніше відчувати себе голим, ніж в одязі, тому він був — і ще довго буде — ідеальним Бондом".