Дженніфер Еністон, безумовно, знає, як привернути увагу своїми зачаровують фотографіями, і її останній пост в Instagram нічим не відрізняється від того, що актриса привела шанувальників в трепет.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Дженніфер Еністон постійно дивує своїх підписників своїми обурливо приголомшливими фотографіями - від спогадів до свіжих знімків.

В останній серії знімків 53-річної актриси Дженніфер поділилася кліпом в рамках реклами, яку фанати назвали «найкрасивішим відео з коли-небудь бачених».

На посаді Дженніфер вона побачила, як вона співпрацює з Vital Proteins і піклується про здоров'я, оскільки вона заявила, що простіші речі в житті здаються Джен зараз життєво важливими - від проведення часу з близькими до спілкування зі своїми собаками.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Коли вона поділилася кліпом з тихим голосом за кадром, Дженніфер додала серію приголомшливих фотографій, в тому числі зірку з мінімальним макіяжем.

На початку кліпу Дженніфер одягнена в просту білу футболку, а її волосся укладені прямим і розпущеним чином, коли вона вибирає повсякденний макіяж.

Потім кліп повертається до фотографії Дженніфер в дитинстві, одягненої у фланелеву сорочку на чорно-білій застібці, що набагато випереджає її дні в якості актриси.

Потім на екран вискочила серія приголомшливих полароїдних знімків, коли Дженніфер почула голос за кадром, який говорить, що «прості речі життєво важливі».

Коли вона хвалила ранкові прогулянки зі своїми собаками, її також бачили в синьому джемпері в парі з джинсами, що біжать біля басейну зі своїми псами.

Потім Джен розреготалася, проводячи час з друзями, на екрані з'явилося більше старих фотографій Дженніфер з її ранньої кар'єри, перш ніж повернутися до недавніх селфі.

У більш швидкому темпі кліп почав показувати кілька різних кліпів, на яких Дженніфер виглядає абсолютно приголомшливо, коли вона виливає гламур і красу в сліпучих кадрах.

Об'єднавшись з брендом, Джен поділилася публікацією в своєму Instagram, написавши: "Це було весело! @vitalproteins #wellnessisvital».

Шанувальники не могли не обсипати її любов'ю, коли вона опублікувала приголомшливий кліп, в якому Джен на момент публікації набрала більше 190 000 лайків.

Захопившись відео, одна людина написала: "Ти найкрасивіша жінка в цьому світі!"