Відома українська журналістка Яніна Соколова розповіла, як ставиться до росіян та чому не може назвати Юрія Дудя проукраїнським блогером.

Про це журналістка розповіла в інтерв'ю у програмі "Зірковий шлях".

Яніна Соколова зізналася, що для неї блогер Юрій Дудь та акторка Чулпан Хаматова не є проукраїнськими. Вона назвала їх латентними імперіалістами, навіть попри те, що вони залишили країну-агресора.

Яніна Соколова, скрін
Яніна Соколова, скрін

До того ж Соколова додала, кардинально все змінити могло б те, якби сотні тисяч росіян вийшли на мітинги і простояли там не один день. Однак більше половини жителів рф, як показують соцопитування, підтримують "спецоперацію" в нашій країні.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Яніна Соколова, скрін
Яніна Соколова, скрін

"80% росіян підтримують "спецоперацію" в Україні. Як це можливо? Це біда, це біда. Це рак мозку, який на жаль дав такі метастази. Навіть до тих, кого ви вважаєте умовно ліберальними і проукраїнськими, ну я зараз кажу про Дудя, це латентні імперіалісти. "Ми -імперія", а вони не дотягують у будь-якому разі", - зазначила Соколова.

Телеведуча підкреслила, що на даний момент ставиться до всіх росіян однаково і для неї немає "хорошого руского".

"Рускій – йди на х*й!" – резюмувала Соколова.

Нагадаємо, Яніна Соколова зробила сумне визнання після перемоги над раком: "Ніколи не буде доньки"

Раніше Знай писав, Яніна Соколова розповіла про національні трансформації в зросійщеному Запоріжжі: «Чому ми так прагнули до Росії?»

Також Знай повідомляв, Яніна Соколова розповіла про те, чи збирається ставати політиком