Друга половинка Бена Аффлека Дженніфер Лопес поділилася знімками, на яких готується до фотосесії для своєї компанії JLO Beauty, і вразила шанувальників приголомшливим вибором одягу.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Це був напружений початок тижня для Дженніфер Лопес та її компанії jlo Beauty.

Приступаючи до роботи рано вранці в понеділок, Джей Ло готувалася до ділової зйомки і порадувала шанувальників закулісним поглядом.

52-річна співачка приголомшила своїх шанувальників, опублікувавши знімки, на яких видно, як вона готується до майбутнього напруженого робочого дня.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Актриса одягла білий атласний топ з глибоким декольте, вільний топ доповнила світло-сірим ременем і шкіряними брюками зі зміїної шкіри.

Зірка "Покоївки на Манхеттені" додала золоту підвіску у формі серця, а також свої великі золоті годинники в пості.

На одному знімку видно, як вона дивиться в свій телефон, а її довге волосся перекинуті через плече.

На іншому кадрі співачка робить знімок, оскільки на кадрі видно руку її візажиста з пензлем.

Jlo Beauty - один з її останніх проектів, на створення якого, за словами зірки, пішло 20 років, і вона явно метушиться, щоб переконатися, що він увінчається успіхом.

Продаючи засоби по догляду за шкірою, вона вже отримала захоплені відгуки про продукти.

У Дженніфер була ціла команда, яка підтримувала її, і вона обов'язково віддала їм належне за їх роботу.

Візажист Мері Філліпс поділилася знімком у своєму Instagram, назвавши зображення "Красивою вогненною зіркою тижня з @jlo".

Ці двоє раніше працювали разом з фотографіями актриси "Весільний переполох" по всьому аккаунту художника в соціальних мережах.