Королева поп-музики Мадонна приголомшила шанувальників своєю юною зовнішністю на новій серії фотографій, на яких вона гуляє пізно вночі по околицях зі своїм 16-річним сином.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Мадонна продемонструвала свою нестаріючу красу, коли вийшла на північну прогулянку зі своїм сином Девідом.

Королеві поп-музики цього року виповнюється 64 роки, але вона виглядала набагато молодшою на знімках нічної прогулянки з підлітком, якими вона поділилася в Instagram.

Мадонна і Девід
Мадонна і Девід

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зображення показали, що зірка, одягнена в армійські штани і довгий обтягуючий коричневий кардиган, бродила вулицями рука об руку з 16-річним Девідом.

Її довге світле волосся блискучими хвилями спадали на плечі, коли вона посміхалася в камеру.

Шкіра Мадонни сяяла в місячному світлі, і вона, здавалося, нанесла спекотний макіяж очей і трохи помади, незважаючи на пізню годину.

Мадонна і Девід
Мадонна і Девід

"Опівнічна прогулянка по околицях з Девідом", — підписала вона милі кадри.

Співачка не уточнила, що вона мала на увазі, але також сказала, що «отримувала божественне натхнення в місячному світлі».

За останній час зірка вже не в перший раз вражає шанувальників своїм юнацьким зовнішнім виглядом.

Минулого тижня її послідовники були вражені, коли мама шести дітей поділилася серією знімків, на яких вона позує з популярним колумбійським співаком Малумою, з яким вона співпрацювала в пісні 2019 року Medellin.