Зірка "Гаррі Поттера" Деніел Редкліфф невпізнанний: він носить авіатори і гавайські футболки в образі Дивного Ела в новому тизер-трейлері майбутнього біографічного фільму про музиканта.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Даніель Редкліфф змінив свою мантію Хогвартса на повну голову з кучерями і авіаторами, коли він перетворюється на Дивного Ела Янковича в першому тизер-трейлері майбутнього біографічного фільму Roku Originals про музиканта.

Потокова платформа випустила хвилинний кліп у вівторок, 3 травня, в якому зірка «Гаррі Поттера» випльовує віскі без сорочки на сцені, грає на акордеоні і одягає фірмові Гавайські футболки Weird Al.

Деніел Редкліфф
Деніел Редкліфф

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

На початку трейлера 32-річний актор каже натовпу кричущих фанатів: "Сподіваюся, ви готові до цього".

Like a Surgeon, пародія Weird Al на класичну композицію Мадонни Like A Virgin, грає, в той час як британський виконавець тримає конверт і його підбадьорюють друзі.

Кінозірка демонструє свою неймовірно підтягнуту статуру, виступаючи перед захопленою публікою з пляшкою віскі в руках.

Даніель демонструє захоплююче видовище, роблячи шпагати, виступаючи в скрабах і борючись з кухарем-суші під час тизеру.

Деніел Редкліфф
Деніел Редкліфф

Трейлер завершується визнанням актора "Убий своїх коханих": "Що я можу сказати? Я сповнений сюрпризів" після того, як Мадонна (яку грає Еван Рейчел Вуд) проходить повз нього.

Згідно з Variety, фільм був спродюсований Funny or Die and Tango, а Weird Al написав сценарій у співавторстві з Еріком Апеллом, який також зняв фільм.

У ролях також знімалися Джуліанна Ніколсон і тобі Хасс в ролі батьків Дивного Ела Мері і Ніка Янкович.

Деніел Редкліфф
Деніел Редкліфф

Фільм розповідає про життя Дивного Ела, починаючи з його сходження до слави завдяки раннім хітам, таким як "Їж це" і "Як хірург", і закінчуючи його відносинами зі знаменитостями і корумпованим способом життя.

Коли вийде біографічний фільм, невідомо, але підтверджено, що він дебютує на каналі Roku.