Українцям показали унікальні фото 25-річного президента США Джо Байдена і розповіли кілька цікавих фактів з його життя.

Публікацію про Джо Байдена розмістили на офіційній сторінці популярного українського шоу "Зірковий шлях". Для українців представили дві фотографії президента США, на першій архівній він у 25-річному віці, а на другому вже в теперішньому часі. Риси його обличчя трохи змінилися, ніс загострився і додалося парочку зморшок, але посмішка залишилася такою ж широкою і білосніжною.

Джо Байден в молодості, фото "Зірковий шлях"
Джо Байден в молодості, фото "Зірковий шлях"

У підписі до публікації розкрили кілька цікавих подробиць з його молодості. Виявляється, раніше він боявся розмовляти, а в школі і зовсім страждав через проблеми з мовленням, за що був постійним об'єктом для насмішок однолітків. Він роками розвивав свої ораторські здібності, читав вірші перед дзеркалом, і через багато років став успішним і впливовим політиком, якого обрали американці.

"Байден вірив у себе, отож все вдалося 👌", - додали в публікації.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Користувачі соцмережі оцінили "апгрейд" Джо Байдена. Деяких захопило те, як він виглядав в молодості, інші ж помітили вікові зміни.

Коментарі - instagram.com/zirkovyi_shlyah/
Коментарі - instagram.com/zirkovyi_shlyah/

Коментарі - instagram.com/zirkovyi_shlyah/
Коментарі - instagram.com/zirkovyi_shlyah/

Нагадаємо, президент США Джо Байден зробив важливу заяву про постачання Javelin: "Ми можемо пишатися"

Як повідомляв Знай.uа, президент США несподівано для себе змінив прізвище і розсмішив журналістів: "Біден, Джо"

Також портал Знай.uа писав, що Джо Байден заявив, що план володимира путіна з тріском провалився: "Зеленський при владі"