Співачка Black Window Рита Ора ризикнула серйозно помилитися в гардеробі, позуючи в блузці з пікантним вирізом і ділячись кількома гламурними знімками зі своїми 16,1 мільйонами підписників в Instagram.

Дану новину розмістили на порталі «Daily Star»

Рита Ора ризикнула серйозно зіпсувати гардероб, позуючи в сміливій і пікантній блузці з вирізами.

31-річна співачка Black Widow в даний час насолоджується відпочинком в Лос-Анджелесі.

Розмістивши повідомлення в Instagram в четвер, суддя The Voice Australia ризикнула зобразити хитромудрі лінії засмаги і виставила напоказ велике декольте, позуючи в блузці з рукавом в чверть довжини з відсутньою передньою панеллю і зав'язками на грудях.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Рита поєднала зухвалий топ з розкльошеними манжетами і консервативну пару сірих штанів, коли вона позувала для декількох знімків під прямими сонячними променями.

Зірка Twist виглядала карколомно, коли її світлі локони були завиті.

Свій образ вона завершила кількома срібними намистами і темним манікюром.

Рита виглядала дуже гламурно, граючи перед камерою з бездоганною палітрою макіяжу, включаючи м'які коричневі тіні для повік і рожеву помаду.

На одному гламурному знімку зірка посміхалася, а на іншому вона крадькома дивилася вдалину.

На іншому знімку Рита зухвало глянула на свій напівоголений бюст.

"Знайдіть своє світло після довгого дня, ось що я говорю", - підписала пост знаменитість.

Пікантні знімки зірки "П'ятдесяти відтінків свободи" швидко прокоментували шанувальники з її 16,1 мільйона підписників в Instagram.