Співачка завантажила серію постів в Instagram, в тому числі знімок, на якому вони стоять разом перед великим будинком, припускаючи, що вона і Річ Пол, можливо, переїхали жити разом.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Адель зайшла в Instagram, щоб показати свій розквітаючий роман з новим кавалером Річем Полом.

Співачка опублікувала в соцмережах серію улюблених знімків, на яких видно, як пара проводить час разом, в тому числі відвідує Макдональдс в День святого Валентина і разом сидить на спортивному матчі в однакових футболках.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

На одному зображенні пара цілується, а річ з любов'ю кладе руку їй на плече.

Адель також додала шматочок печива з передбаченням з повідомленням: "Ви знайшли хорошу компанію — насолоджуйтеся".

Адель і річ, здається, підняли свої відносини на новий рівень, оскільки вона включила одне зображення пари, що позує разом перед особняком і тримає по зв'язці ключів.

Пост отримав понад 2,5 мільйонів лайків і 13 тисяч коментарів від майже 50 мільйонів підписників Адель.

Вона підписала його: "Час летить (смайлик з поцілунком, смайлик із зіркою, смайлик з серцем)".

Її шанувальники заповнили розділ коментарів вітальними повідомленнями, в одному з яких було написано: «Любов виглядає на тобі приголомшливо (смайлик з сердечком любові)».

Нагадаємо, що у мережі показали, як п'яна Адель розважається в нічному клубі.